No F1 Hybrids / GMO seeds here. Only seeds from natural selection.

We are a bunch of passionate open-pollinated heirloom seed savers.

If you have heirloom seeds and worried it will be gone for future generation, we will be happy to add into our seed bank, grow and give it a comeback.

Save Heirloom Seeds for our children.

All of our plants are only feed with animal manure and compost. No synthetic fertiliser or chemicals used.

Be kind to our environment as we are sharing with other living things created by God.

Our ancestors live a healthy life without artificially man-made poison. Big NO to pesticide.

Plants on our kebun are organically grown, only kisses by us, rain and other living things.

Any form of gardening patience is the virtue.

Khamis, 16 Mei 2013

Stok kembali di bulan Mei~ Heirloom Purple Dragon Carrot

 Biji benih heirloom purple dragon carrot kembali di dalam stok penghujung bulan Mei ini. Gardeners yang berminat untuk mencuba menanam carrot esotik ini boleh buat reservation di ruang komen. Sementara menunggu mari kita enjoy bunga purple dragon carrot yang juga ada sejenis kumbang juga berminat pada bunganya.


~Biji Benih Purple Dragon Carrot ~

Anggaran 100 seeds satu pek (RM3.00).

Pesanan untuk bulan Mei boleh ditinggalkan dalam kotak komen.
Jangan lupa tinggalkan nama dan email address sekali ya.
Apabila biji benih sudah ready shipping akan tukang kebun hantarkan email hujung bulan nanti.

Untuk bulan Mei 2013, kos penghantaran bagi pembelian biji benih di bawah RM20 adalah flat RM2.00 dengan Pos biasa.
Kos penghantaran lebih RM20 adalah RM6 dan melalui pos laju.
Pembayaran adalah melalui bank RHB, CIMB atau Maybank.

21 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Saya nak
Suzila Adham

aida_aminshah berkata...

mcm biasa diana..nak dua pek pls ..tq =)

Annie Akmar John berkata...

hi, saya nak 2 pack purple dragon carrot dan 2 pack kohlrabi white vienna.

annieakmar@yahoo.com

Aku P@aN berkata...

Salam diana..saya nak 4 pack..

KuraKura berkata...

saya nak satu pek.

tengkumira@gmail.com

Tiny garden berkata...

One pack for me. One pack of Dill and also Rainbow chard too.

Bib Mohamed berkata...

salam diana, bib nak 1 pek

Tanpa Nama berkata...

Salam DIana akak nk dua pek.tq (kak faiza)

olive berkata...

Diana, sgt cantik!

Tanpa Nama berkata...

Simpan utk pakcik satu ya Diana

teenine@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

Pls reserve for me one packet.Tq. Angel Lee

gatchan berkata...

salam, ade lagi ke benih purple carrot ni?
kalu ade saya nak 2, kalu tak de 2. 1 pon ok jugak.
gatsu2811@gmail.com

TukangKebun berkata...

Salam. Tukang kebun ada simpankan untuk semua pesanan di komen atas dan InsyaAllah pertengahan bulan June akan kami poskan.

encik berkata...

salam...kalau masih ada nak sepeket..tq
encikbuku@gmail.com

TukangKebun berkata...

Encik~ Boleh lepas cuti sekolah InsyaAllah kami email.

Sufi Luqman berkata...

Hi..terima kasih kerana beri update terbaru..kalau saya nak dalam 2 pek..berapa kos keseluruhannya?terima kasih..

Sufi Luqman berkata...

kalau menggunakan pos laju berapa pula kosnya?tq

slupee berkata...

saya dah send email kepada Diana Demiyah..harap maklum..maaf lambat reply sebab kesibukan kerja

Sufi Luqman berkata...

Saya dah send email kepada Diyana Demiyah..maaf sebab lambat reply atas kesibukan kerja..

TukangKebun berkata...

Sudah dipos Sufi. Hopefully sampai biji benihnya sudah.

Carlz Jafran berkata...

ada stok lagi purple dragon carrot? minta 2 pek jika masih available