No F1 Hybrids / GMO seeds here. Only seeds from natural selection.

We are a bunch of passionate open-pollinated heirloom seed savers.

If you have heirloom seeds and worried it will be gone for future generation, we will be happy to add into our seed bank, grow and give it a comeback.

Save Heirloom Seeds for our children.

All of our plants are only feed with animal manure and compost. No synthetic fertiliser or chemicals used.

Be kind to our environment as we are sharing with other living things created by God.

Our ancestors live a healthy life without artificially man-made poison. Big NO to pesticide.

Plants on our kebun are organically grown, only kisses by us, rain and other living things.

Any form of gardening patience is the virtue.

Ahad, 2 Jun 2013

Heirloom Red Cloud Tomato

 Heirloom Tomato Red Cloud memberikan buah tomato yang bersaiz sederhana. Elok sediakan pancang untuk pokok tomato red cloud kerana pokoknya tumbuh meninggi. Pokok tomato yang tidak cepat demam apabila perubahan cuaca seperti minggu ni hujan lebat pastu minggu seterusnya panas semacam. Pokok Red Cloud tomato adalah jenis pokok yang sesuai dengan cuaca panas dan kelembapan tinggi.
Anak pokok red cloud tomato sedang membesar.

STOK HABIS.
~Biji Benih Heirloom Red Cloud tomato ~

Anggaran 15 seeds satu pek (RM3.00).

Pesanan untuk bulan June boleh ditinggalkan dalam kotak komen.
Jangan lupa tinggalkan nama dan email address sekali ya.
Apabila biji benih sudah ready shipping akan tukang kebun hantarkan email.

12 ulasan:

Ibu Qistina berkata...

saya nak satu. tq

Tanpa Nama berkata...

assalam, saya nak 1 pek...tq
fahizah_ahmad@yahoo.com

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Cantiknya tomato tu.

Awin berkata...

saya nak satu pack

yus razali berkata...

Geramnye tgk buah tomato nihhhh.......

Just Another Guy berkata...

Aida nak dua paket diana. Thanks.

aida_aminshah berkata...

Aida nak dua paket ye diana. Thanks

Nor berkata...

I want a packet of this too please...

Sumaiyyah berkata...

Saya nak 2 pek ye :)

My email: sumymalik@yahoo.com

TukangKebun berkata...

Salam Ceria.
Tukang kebun ada simpankan seperti pesanan di atas.

Mak Long~ Cantik rasanya pun sedap jika sendiri yang tanam.

Yus~ Memang geram je tak sabar nak tunggu masak.

Stok Habis.

Tanpa Nama berkata...

salam, saya nak 1 pek daisy tu. Tanaman yang lain pun berkenan jugak,ingat nak minta hantarkan semua sekali at once kalau ada stok, mmm...blh send senarai benih & anak pokok yang available for july?? thanks yer..
rosniwatiamir@yahoo.com

hafiz hassin berkata...

Hi, Ada lagi benih tomato ni? kalau ada saya nak satu pek. kalau sudah habis, boleh tak suggest any seeds tomato heirloom yg available. TQ. Hafiz - hafizhassin@gmail.com