No F1 Hybrids / GMO seeds here. Only seeds from natural selection.

We are a bunch of passionate open-pollinated heirloom seed savers.

If you have heirloom seeds and worried it will be gone for future generation, we will be happy to add into our seed bank, grow and give it a comeback.

Save Heirloom Seeds for our children.

All of our plants are only feed with animal manure and compost. No synthetic fertiliser or chemicals used.

Be kind to our environment as we are sharing with other living things created by God.

Our ancestors live a healthy life without artificially man-made poison. Big NO to pesticide.

Plants on our kebun are organically grown, only kisses by us, rain and other living things.

Any form of gardening patience is the virtue.

Khamis, 18 Julai 2013

Julai RM1 1-pek Sayur Daun sesuai untuk container garden

 Bulan Julai ini penanaman sayur-sayur daun di Lembah Klang sangat sesuai ditanam dengan cuaca yang hampir setiap hari hujan tetapi belum tersangat lebat kira warming up nak masuk monsoon next month. Tiga jenis sayur daun yang berharga RM1 setiap satu pek bulan Julai ini, dengan anggaran lebih 50 biji benih se-pek adalah amat sesuai untuk container garden bagi mereka yang mempunyai ruangan berkebun yang terhad.
~ Red Giant Mustard  (klik untuk lawat laman sebelum ini)~
~ Tatsoi (klik untuk lawat laman sebelum ini) ~

~ Ada juga biji benih Arugula/Rocket (tukang kebun belum buat personnel khas posting untuk arugula) ~ 

18 ulasan:

SriKota Garden berkata...

Simpan saya tiga , untuk Red Giant Mustad.

waliz berkata...

i want 1 pack of july sayur pls.tq

Ibu Qistina berkata...

Saya nk satu pek setiap satu jenis. tq

mrs maryam berkata...

Assalamualaikum.
Sy na satu pek stiap jnis jgk. Ad lg k?

keen berkata...

Salam.
Saya nak 2 pek setiap jenis sayur.

hijaudaun berkata...

salam diana. simpan utk saya 1 pack utk setiap jenis ye. dan campur bunga cosmos that day 1. t.q

Ratu berkata...

saya nakkkkkkkk....nak 5 pack..

NarsHiFa berkata...

Salam Diana,

Saya nak 3pek red mustard & 3pek tatsoi :)

Kebun Ibu berkata...

salam Diana..akak nak 2 pek untuk tatsoi ye..hhussin71@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

Hi Diana,
pls reserve 3 packets each sayur for me...

TQ. Choi Min
hohcmin@yahoo.com

Tiny garden berkata...

D, pls send me the latest seeds list. Tq.

olive berkata...

i want i want

TukangKebun berkata...

Salam Bahagia.

Pesanan SriKota Garden, Waliz, Ibu Qistina, Mrs Maryam, Keen, Hijaudaun dan Ratu sudah disimpakan.

Minta maaf Kak Haslinda stok tatsoi dah kehabisan untuk bulan Ramadhan ini.

Dearest Narshifa, Choi Min tukang kebun ada simpankan except tatsoi je out of stock.

Tiny Garden sent the list already to you.

Olive dear which one?

Tanpa Nama berkata...

salam diana.nak tanya cara pembayarannya macam mana ya?em senarai yang saya bagi tu semua ada ke?except tasoi je kan?

tk yea

-ika-
ahmadrhudua@gmail.com

TukangKebun berkata...

Salam Ika.

Dah di confirm senarai yang diberi di email.

Susilawati Norddin berkata...

Salam Diana,
saya nak 1pk red giant mustard...ok tq

nancy dairin berkata...

Wah...nana meriah kebun ko a. Tanya sikit..pakai baja apa ya sama itu sayur tatsoi..cantik! Kalau ada benih mau juga sy tanam2 dlm polisterine.

TukangKebun berkata...

Pakai baja lembu sahaja tatsoi tu Nancy.