No F1 Hybrids / GMO seeds here. Only seeds from natural selection.

We are a bunch of passionate open-pollinated heirloom seed savers.

If you have heirloom seeds and worried it will be gone for future generation, we will be happy to add into our seed bank, grow and give it a comeback.

Save Heirloom Seeds for our children.

All of our plants are only feed with animal manure and compost. No synthetic fertiliser or chemicals used.

Be kind to our environment as we are sharing with other living things created by God.

Our ancestors live a healthy life without artificially man-made poison. Big NO to pesticide.

Plants on our kebun are organically grown, only kisses by us, rain and other living things.

Any form of gardening patience is the virtue.

Isnin, 20 Februari 2017

Zinnia Seed Selection

Bulan Februari 2017 ini ada beberapa jenis pilihan biji benih pokok bunga zinnia.
Zinnia Zahara Double Duo Mixed Original Packaging (Approximate 20 seeds/RM15.00)

Zinnia lilliput mixed (Approximate 25seeds/RM3.00)
Further info (click here)

Zinnia Peppermint Stick<Zinnia elegans>Original Packaging (Approximate 50 seeds/RM15.00)
Further info (Click Here)

  Zinnia Candy Mixed (Zinnia elegans) Original Packaging (Approximate 30seeds/RM15)

 Zinnia Mexican Original Packaging<Zinnia haageana>(Seed total volume 2ml/RM15)

Zinnia Whirlygig Mixed (Zinnia haageana) Original Packaging (Approximate 50seeds/RM15)

Zinnia Cactus Mixed (Seed total volume 2.5ml/RM15)
Further Info (Click Here).


4 ulasan:

Kakzakie Purvit berkata...

Aduhai kakak pandang ajelah Dee
Kakak ni sejak Maybank belakang rumah pindah jauh susah nak online
Berbulan dah kakak ni kalau ternampak apa-apa just tengok terliur ajelah huhu..

Yg dwi-colour tu akak terpikat betul.

Normala Saad berkata...

Amboi...cantik2nya zinnia...Try banyak kali kali juga tanam zinnia yg pelbagai jenis ni. Cuma 3 jenis je hidup dan berbunga.

TukangKebun berkata...

Salam Bahagia KakZakie,

Yang dwi-color memang menarik jadi lebih warna-warni.

Salam Bahagia Kak Mala.

Zinnia dengan kelopak yang banyak pada satu kuntum bunga geram sahaja pandang.

Tanpa Nama berkata...

Salam. Macam mana nak order bunga