No F1 Hybrids / GMO seeds here. Only seeds from natural selection.

We are a bunch of passionate open-pollinated heirloom seed savers.

If you have heirloom seeds and worried it will be gone for future generation, we will be happy to add into our seed bank, grow and give it a comeback.

Save Heirloom Seeds for our children.

All of our plants are only feed with animal manure and compost. No synthetic fertiliser or chemicals used.

Be kind to our environment as we are sharing with other living things created by God.

Our ancestors live a healthy life without artificially man-made poison. Big NO to pesticide.

Plants on our kebun are organically grown, only kisses by us, rain and other living things.

Any form of gardening patience is the virtue.

Isnin, 1 April 2013

Kacang Buncis Purple King

 Kacang Buncis Purple King kembali semula tetapi dengan bilangan pek yang sangat terhad. Info mengenai Kacang Buncis Purple King silalah lawati posting sebelum ini (klik sini) .

~Biji Benih Kacang Buncis Purple King ~
STOK HABIS.
Anggaran 10 seeds satu pek (RM3.00).
Limited 1 pek untuk 1 gardener sebab stok terhad.


Kalau boleh tinggalkan pesanan di kotak komen lebih baik dari email untuk bulan April di atas beberapa sebab tukang kebun tidak dapat kerap check email bulan ini.
Untuk mengelakkan kekeliruan kebarangkalian tinggi tukang kebun akan tengok list komen dahulu sebelum di email bulan ini.
Jangan lupa tinggalkan nama dan email address sekali ya.
Apabila biji benih sudah ready shipping akan tukang kebun hantarkan email hujung bulan nanti.

Untuk bulan April 2013, kos penghantaran bagi pembelian biji benih di bawah RM20 adalah flat RM2.00 dengan Pos biasa.
Kos penghantaran lebih RM20 adalah RM6 dan melalui pos laju.
Pembayaran adalah melalui bank RHB, CIMB atau Maybank.

14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

satu untuk akak yea

TQ ( kak Faiza )

zamzurina zulkafli berkata...

saya nk satu pack

Aku P@aN berkata...

saya nak satu pack

Tanpa Nama berkata...

kbb, 1 utk saya,
catnip/ catgrass
akar dani

linna_linn@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

Salam diana, satu utk eila

@na berkata...

salam, diana 1st time tgk kacang buncis purple ni...thanx 4de image

bahulu berkata...

Simpankan satu
TQœ

Tanpa Nama berkata...

Hi Diana,

I want to place my order. Thank you.

hohcmin@yahoo.com

TukangKebun berkata...

Tukang Kebun ada simpankan satu pek untuk Kak Faiza, Zamzurina, Farhan, Linna, Eila, Bahulu dan Choi Min.

@na~ Kacang Buncis ni purple dan bijinya yang masak warna coklat cair.

Ratu berkata...

Tukang kebun xde jual pokok vanila?vanila boleh hidup dlm iklim kita x?

Bib Mohamed berkata...

bib nak 1 pek, TQ

TukangKebun berkata...

Ratu ~ Tukang kebun tiada pokok vanilla nak dikongsikan.

Bib~ Tukang kebun simpankan.

Carlz Jafran berkata...

Boleh tak saya order semua variaty kacang buncis saudarai?. bagaimana nak order ni?

TukangKebun berkata...

Carlz Jafran,

Hantar email ke (kebunkmg@gmail.com) for further details.